Se încarca...
înapoi

Thera Cane

Pret standard 54,09 € 27,05 € 22,73 €
  • FysioSupplies is rated 8.4 / 10
  • 14 days return warranty
  • Choose from more than 15.000 products

Thera Cane

Instrument masaj Thera Cane este un instrument de auto-masaj utilizat pentru a aplica presiune asupra mușchilor dureroși. Designul unic al acestui instrument vă permite să aplicați masaj de presiune profundă pe zonele greu accesibile, fără a fi nevoie de asistență. Instrumentul de masaj S-Trigger poate fi utilizat în picioare, stând sau culcat și vă permite să accesați mușchiul direct din toate unghiurile posibile. Utilizarea acestui instrument va crește probabilitatea obținerii unghiului potrivit pentru a trata punctul trigger.

Thera Cane este intrumentul de auto-masaj ideal, ideal pentru a trata durerea cauzată de punctele trigger și nodurile musculare, și pentru a detensiona mușchii umărului.

Specifications Thera Cane

Mai multe informatii
SKU C14687
Brand FS
Tip produs Instrument triggerpoint
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Thera Cane
Rating-ul dumneavoastra

Thera Cane

Cum funcționează Thera Cane:

Înainte de a utiliza instrumentul TheraCane Massage, întindeți-vă mușchii pentru a ajuta la localizarea zonelor problematice. Când folosiți instrumentul, încercați să întindeți mușchiul la care aplicați presiune. Acest lucru vă va ajuta în definirea zonei specifice de durere a mușchiului. De asemenea, o baie fierbinte înainte de a folosi Thera Cane va asigura un efect mai profund.

La început este important să nu practicați exsesiv tratamentul și să începeți cu perioade scurte de utilizare. Câteva minute de masaj pe unul sau două puncte trigger sunt suficiente. Oamenii se bucură de utilizarea instrumentului de masaj S-Trigger atât de mult, încât au tendința de a exagera la început. Dacă exagerați în utilizare, puteți afecta temporar mușchii mai mult decât fost au afectați la început. În cazul în care acest lucru se întâmplă, disconfortul va dispărea după un somn odihnitor și cu siguranță în 12-36 de ore. A doua zi va fi util și relaxant să lucrați pe aceeași zonă realizând un masaj mai ușor. De asemenea, folosirea unui pachet de gheață sau a unei băi fierbinți vă va face să vă simțiți mai bine.

În timpul tratamentului, poziționați-vă mâinile   așa cum este reprezentat în imaginea # 1, cu bila deasupra umărului. După aceea, împingeți-vă mâinile drept în jos, în același timp împingând spre exterior cu mâna dreaptă de 1 până la 2 cm. Brațul stâng ar trebui să fie ținut aproape de partea dvs. și va rămâne nemișcat. Odată ce se ajunge la o presiune suficientă, mișcați brațul stâng înainte și înapoi, astfel încât bila aplicatoare, împreună cu pielea, să alunece peste mușchi. Această presiune trebuie să fie cuprinsă într-o zonă de dimensiunea unei monede. Cu cât presiunea este mai concentrată, cu atât răspunsul este mai eficient.

Imaginea #2 prezintă o altă poziție pentru masaj. Prin sprijinirea antebrațului pe mânerul superior, este asigurată relaxarea mușchilor brațului stâng și acum puteți să aplicați aceeași presiune. Presiunea corectă reduce mișcarea excesivă a mâinii și brațului. Tehnica folosirii presiunii este ușor de învățat după puțină exersare.

Picture 1Picture 2

Utilizarea acestui instrument de masaj Thera Cane ajută la maximizarea fluxului de sânge oxigenat către mușchi. Această presiune ajută la restabilirea funcției musculare prin ruperea aderențelor din fibrele musculare și tendoane. Circulația crescută permite mușchiului să funcționeze mai eficient. Utilizarea acestui instrument va asigura reducerea durerii, tensiunii musculare și rigidității. Poate fi aplicat pe spate, gât, umeri, picioare, șolduri, brațe, fese și oriunde.

Specificații Thera Cane:

  • Instrument de masaj în formă de baston pentru a reduce durerea și pentru a trata punctele trigger
  • Două proiecții plasate strategic și 6 bile de masaj
  • Designul asigură un auto-masaj complet, fără asistență necesară, chiar și pentru spate și umeri
  • Poate fi aplicat pe orice parte a corpului
  • Dimensiuni compacte și potrivite pentru transport
  • Dimensiuni: 61 x 38 cm
  • Diametru: 2,5 cm
  • Greutate: 0,45 kg
  • Livrat cu posterde exerciții (limba - engleză)

 

Thera Cane 32,19 €