Se încarca...

Golf

pe pagina
1 Articole

Sortiment mare de produse Golf

Pure2Improve oferă o gamă variată de produse destinate jucătorilor de golf. Aceste materiale pot fi utilizate în timpul antrenamentelor pentru îmbunătățirea tehnicii de golf. Produsele sunt special concepute atât pentru utilizarea la birou, sau acasă, fie că sunt folosite în camera de zi sau în curte.

Plasă antrenament golf

Plasele de golf Pure2Improve sunt foarte populare. Aceste plase pot fi utilizate pentru exersarea diferitelor lovituri de golf. Practice Golf Net este conceput pentru a reproduce în mod realist loviturile, exact în felul cum ar fi ele efectuate la o partidă reală de golf.

Covoraș artificial pentru putting

Covorașele de putting sunt concepute pentru a vă ajuta să lucrați la tehnica de putting. Aceste covorașe de la Pure2Improve sunt ușor de transportat și pot fi folosite peste tot. Mai mult decât atât, configurarea covorașelor asigură că traiectoria puturilor poate fi analizată corect, facilitând îmbunătățirea tehnicii de putting.

Îmbunătățirea loviturilor

FizioSupplies oferă o gamă largă de produse menite să îmbunătățească puterea loviturii de golf. Pure2Improve Tempo Trainer Golf antrenează diverși mușchi necesari pentru executarea unei lovituri puternice. Acest lucru este realizat prin designul extrem de echilibrat al Tempo Trainer. Capătul echilibrat ajută la îmbunătățirea loviturii. Pure2Improve Weighted Sleeve Golf training ajută, de asemenea, la îmbunătățirea puterii de lovire prin creșterea distanței de lovire a mingii, ceea ce crește capacitatea de propriocepție a mingii.